Semesterhuset ligger nästan inne i en av våra hagar. Ni kommer att se och höra hästarna komma förbi verandan, morgon och kväll, för att dricka.

Huset är en modern villa på utsidan och vad gäller utrustningen – men känslan och möbleringen blir lantlig och mysig. Det finns tre sovrum – två med dubbelsäng/tvillingsängar och ett rum med en våningssäng plus en enkelsäng. Man kan också bädda i en bäddsoffa för att kunna ha 8 personer sovande i huset.
Två separata badrum finns, det ena helt nytt och helkaklat med duschhörna, handfat, toa och tvättmaskin. Det andra badrummet har toa och handfat.
Huset har ett fullt utrustat normalstort kök med häll, separat ugn, mikrovågsugn, frys och kyl, diskmaskin och frukostbar.
Kökssoffa och stort köksbord i matsalsdelen samt mängder med köksutensilier och porslin gör att ni kan vara många till middag utan att behöva trängas!

För eventuellt regniga kvällar/dagar finns en TV och en stereo och huset är uppkopplat till höghastighets bredband på 50 Mbit/s.
I vardagsrumsdelen finns en braskamin och en bekväm sittgrupp.
Ute på verandan finns också ett stort bord och gott om sittplatser - att sitta här om kvällen och lyssna till fåglarna som flyger hem från Malgen är kanske en av de bästa delarna av en dag på Tumbo..